Godt skrevet

Jeg sier opp. Jeg skal ikke være en del av dette spillet

Fra https://nordnorskdebatt.no/article/sier-skal-ikke-vaere-en-del?fbclid=IwAR3hqXe31aAdj6c9uBiDel4HvI7a4LWDFExe6XkgBPfK9NJ_AxLcefHWrfQ

Les artikkelen i nordnorsk debatt

Jeg vet at jeg ikke alltid kan få viljen min. Jeg vet at det jeg gjør vil oppfattes som illojalt. Jeg har i likhet med enhetsdirektørene imidlertid forsøkt å varsle internt. Vi har forsøkt i årevis og på mange måter. Det virker ikke å ha noen betydning. Min lojalitet ligger hos gode kollegaer på Mo, i Mosjøen og i Sandnessjøen. Min lojalitet ligger imidlertid først og fremst hos den neste pasienten jeg har foran meg. Jeg opplever at helseledere driver et byråkratisk urent spill der informasjon tilbakeholdes og styres. Dette går ut over de neste pasientene vi skal ta hånd om på Helgeland. Kanskje i generasjoner. Personlig går dette ut over min evne til å ta vare på den neste pasienten. Jeg kan ikke være en del av en ledelse der det helsefaglige har måttet trå til side for politikk. Det handler om integritet.

96 Views

Legg til kommentar

Påkrevde feletr er merket med *. Din e-postadrese vil ikke bli publisert.