Klimaendringer

Anbefalt:
https://www.nrk.no/jakten-pa-klimaendringene-1.14375177

Man forsikrer huset mot brann, men man regner ikke med at det vil brenne. Vi som har opplevd at det brenner, og var forsikret i Tryg, vet at når alt som kan gå galt, går galt, så gjør Tryg det verre.

Menneskeskapte klimaendringer er toppen på isfjellet, og bilismens andel er som toppen på et isfjell, oppå den reelle toppen.

Det meste som gjøres for å redusere klimaproblemene, er ren bikkjepolitikk.

https://bikkjepolitikk.protestvalg.no/2019/03/28/de-gaerne-har-snart-gatt/

https://bikkjepolitikk.protestvalg.no/2019/03/07/desperat-byrad/

Mere kommer, ting tar tid i oppstarten,

En cruicebåt et havt døgn i Oslo gjør verre skade, enn alle bilens byer. Dette er en påstand, men fakta er, at et renseanlegg på et par tonn neppe merkes på et skip, men er umulig på en bil.

Å påby «skorsteinsrens» på båten er altså gjennomførbar, og vil gi resultater for hele verden. Hører vi noe om det? Nei, denne saken er det vanskelig å pisse på, og det viktigste er jo noe å pisse på, for å markere seg – enten hvor bra men selv er – eller hvor på vidda motparten er.

Å finne en god løsning man kan være enig om, glem det, man fisker ikke stemmer på slikt.

Har vi råd til å ikke ta klimagrep? Er alt «bare helt naturlig» har vi bare betalt brannforsikring, og sluppet brann. Tar de «dette er helt naturlig» feil, og vi oppdager det for sent – da er det for sent.

Husk at klimatiltak er en offentlig oppgave, hvor hovedkostnaden vil gå til lønninger. Innsamling av data kan mange arbeidsløse «ytlænding» gjøre.

Ikke nok med det, lønn + arbeidsgiveravgift betyr at halvparten rt skatter og avgifter, som går rett tilbake til statskassa.

På veldig mange steder i landet, er alternativet til slik jobb en form for trygd, altså blir reell kostnad differansen mellom netto lønn og netto trygd. De få kronene har vi råd til.

123 Views

Legg til kommentar

Påkrevde feletr er merket med *. Din e-postadrese vil ikke bli publisert.